Promokei voor S.C.A.!

promokei 2009Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op 4 januari 2010 zijn er zoals gewoonlijk twee belangrijke prijzen uitgereikt: De Promokei en de Puiprijs.

De Promokei gaat dit jaar naar de Stichting Contactgroep oldtimer Achterhoek (SCA), gezeteld in Meddo. Zij kregen de prijs voor het groot aantal deelnemers en bezoekers welke ieder jaar van heinde en verre in september naar Meddo komen om oude agrarische werktuigen en gebruiken komen bekijken. Het bestuur dankt alle vrijwilligers, sponsoren, de Gemeente Winterswijk, deelnemers en bezoekers voor het behaalde succes en hoopt dat iedereen ook dit jaar, en de komende jaren, weer in grote getale kan genieten tijdens het Oldtimer festival te Meddo en tijdens alle andere evenementen georganiseerd door de S.C.A. en zusterstichtingen. De Promokei is een stimuleringsprijs voor de promotie van Winterswijk in de wijde omtrek.

De Puiprijs, de prijs voor de mooiste gevel in het centrum van Winterswijk gaat dit keer naar Het Bruidshuis aan de Meddosestraat 5. Het pand kwam als beste uit de bus vanwege de stijlvolle restauratie en samenhangende materialen en stijlen.

Share