Artikelindex

Oldtimerfestival Meddo 15 en 16 september 2018

Voor de 25e keer organiseert de Stichting Contactgroep Achterhoek O.O. (SCA) het Oldtimerfestival Meddo in Winterswijk-Meddo. Het evenement is beide dagen voor het publiek geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Het terrein is gelegen aan de Illegoorweg, een zijstraat van de weg tussen Winterswijk en Eibergen. De route wordt met borden “SCA-Oldtimers” aangegeven.

Bezoekers

De toegangsprijs € 7,- per persoon per dag, kinderen tot en met 12 jaar gratis. Parkeergeld € 2,- per dag.

Deelnemers

U heeft een oldtimer trekker, caravan/camper, vrachtwagen, auto, motorfiets, Unimog of brommer en u wilt dat deze gezien wordt door liefhebbers? Kom dan naar het Oldtimerfestival Meddo. Deelname aan het festival is gratis, ontvangen een lunchpakket, consumptiebonnen én een unieke herinnering. 

Belangstellenden kunnen vanaf 1 mei 2018 voor nadere informatie tussen 17.00 uur en 20.00 uur bellen met de Meddo-Infolijn, telefoonnummer +31 6 53 76 58 74. Indien we niet bereikbaar zijn, graag een berichtje inspreken. Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook, ons adres is info@meddo.info.

Aanmelden vanaf 1 juni 2018 tot en met 31 juli 2018 via onze site.

Markt

Tijdens het festival kunt u als standhouder een marktkraam of grondplaats per vijf meter reserveren. De kosten voor een marktkraam zijn € 25,- per dag per kraam inclusief elektriciteit, een grondplaats € 35,- per vijf meter voor het weekend inclusief elektricitiet. Zowel een marktplaats en grondplaats zijn maximaal drie meter breed.

 

Wij stellen het zeer op prijs indien u het Oldtimerfestival Meddo onder de aandacht van uw leden, lezers, donateurs, cliënten en andere belangstellenden wilt brengen door het evenement bijvoorbeeld te vermelden in een agenda. Indien u in een publicatie het evenement wilt uitlichten, zijn wij u hiervoor zeer erkentelijk.

De organisatoren van het Oldtimerfestival Meddo willen in 2016 weer enkele blikvangers naar “Meddo” halen. Wetenswaardigheden over het Oldtimerfestival Meddo worden via de website bekend gemaakt. Op deze site treft u -naast fotoreportages- achtergrondinformatie over de S.C.A. aan.

Aanmelden

Hier kunnen deelnemers of standhouders zich aanmelden.

 

Share